Автор
Евелин Попадийна

Пролет 2024: Как да сте в крак с модата

След седмицата на модата в Париж, модните критици направиха списък с дрехите, които трябва да притежавате, за да сте стилни през пролетта на 2024 година. Този списък съдържа само пет неща, които са напълно достатъчни, за да сте в крак с модата и да събирате всички погледи.

Бяла тениска
Обикновената бяла тениска си остава класика – можете да я носите с всичко и да сте неотразими. В по-студените дни я съчетайте с прави дънки и сако, а когато температурите се повишат вместо дънки сложете мини пола.

Бежов тренчкот
Имам чувството, че бежовият тренчкот никога няма да излезе от мода и определено разбирам защо. Той се съчетава перфектно с дънки, костюми, та дори и анцуг. Перфектен е за офиса, вечерно излизане или разходка. Препоръчвам ви да инвестирате малко повече в тази покупка, защото ще можете да го носите по-дълго, без да се изхаби.

Червена чанта
Няма как да не следваме правилото за „ярък“ аксесоар. Неутралните цветове са хит през последната година, остават такива и през пролетта, но нека не бъдем скучни. Заложете на ярко червена чанта тип кошница или плик, бъдете сигурни, че ще грабнете вниманието както на жените, така и на мъжете.

Мини пола
Мини полата подчертава женските крака и дори ги удължава. Изберете пола в черен цвят или на райета, а защо не и плисе - те визуално ще намалят бедрата и краката ви ще изглеждат още по-дълги. Излишно е да споменавам, че стоят страхотно с всякакви обувки – маратонки, ботуши, боти, токчета.

Блуза на райета
Тези блузи определено ще са хит през новия сезон! Задължително си вземете такава, а ако не ви се харчат пари, то прегледате гардероба на баба ви или майка ви. Сигурна съм, че ще откриете такава.

Обувките от 90-те, които ще са на мода тази година
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Обувките от 90-те, които ще са на мода тази година

Автор Евелин Попадийна