Автор
Теодор Муховски

Моделка набеди Леонардо ди Каприо, че се целува ужасно и има много странен навик в леглото

Леонардо ди Каприо бил егоист в леглото, правел секс със слушалки и се целувал ужасно. Всичко това са думи на млада моделка на "Плейбой". По този начин момичето опроверга холивудския мит, че Лео е мечтаният супер любовник.

Не е тайна, че 49-годишният актьор обича да излиза с по-млади дами. Той редовно е засичан да се забавлява в компанията на някои от най-красивите модели по света. Едно от тях, 22 годишната Хиеке Когинс, твърди, че е имала сексуален досег с ди Каприо и всичко е било пълна катастрофа.

В интервю на нидерланското издание "Плейбой" русокосата бомба обясни, че мениджърът на актьора я е спрял и ѝ е казал, че звездата иска да "говори" с нея. Двамата си поговорили и той се опитал да я свали, но се е стигнало само до целувка.

Въпреки че Когинс не е имала повече интимни отношения с Лео, освен "ужасната целувка", тя разказа, че знае за някои странности, които Ди Каприо практикува в леглото. "Една позната ми разказа, че стоял със слушалки на ушите по време на секс, защото не искал да я чуе. А друга каза, че дори е сложил възглавница върху главата ѝ“, разказа тя.

Това не е първият случай, в който се носят слухове за креватните упражнения на Лео ди Каприо. През 2016 г. излязоха наяве твърдения, че той е много егоистичен, мързелив и дори груб любовник.

Дарина Павлова на едно парти с Леонардо ди Каприо
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Дарина Павлова на едно парти с Леонардо ди Каприо

Автор Ива Петрова