Автор
Ива Петрова

Ето кои култови лица влизат в новия сезон на "Като две капки вода"

Броени дни преди старта на 12-тия сезон на "Като две капки вода" вече са ясни имената на повечето участници в музикалното шоу за имитации. 

Първият епизод ще стартира на 19 февруари по Нова тв, когато зрителите ще имат възможността да видят със собствените си очи всеки един от звездните имитатори. С ролята на водещи и тази година са се нагърбили старите ни познайници - актьорите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро. Съставът на журито също няма да се отличава от този през миналите сезони. Новото лице, което ще се присъедини към обичайните заподозрени - Фънки, Хилда Казасян и Веско Маринов, е поп звездата Любо Киров.

View post on Instagram
 

Да видим сега кои са участниците. Както по-рано стана ясно, във формата гласове ще извисят Джулиана Гани и фолкпевицата Мария. 

Другите култови лица, които ще последват примера им, са естрадната легенда Панайот Панайотов, двама от мъжките секссимволи на България - актьорите Иво Аръков и Владимир Зомбори. 

Борба за рейтинг: „Като две капки вода“ срещу “Dancing Stars”
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Борба за рейтинг: „Като две капки вода“ срещу “Dancing Stars”

Автор Ива Петрова

В кожата на свои колеги ще влезе и Наско от Б.Т.Р., който категорично смятаме, че ще се превърне във фаворит на публиката и на журито, благодарение на безспорните си гласови и артистични качества. Музикантът е получавал покани и в предишни сезони, но едва сега е склонил да приеме. 

Сред останалите участници с гласови данни ще видим и певицата Християна Лоизу. Издаваме още едно име - става дума за добре познатата от сериала "Ол инклузив" актриса Елена Атанасова.

View post on Instagram
 

Преди официалния старт на 12-тия сезон на шоуто зрителите ще видят благотворителната вечер "Като две капки вода за всяко дете", която Нова тв осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България. На 18 февруари (неделя) в 20:00 ч. под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи малчугани. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Христо Стоичков, Елена Петрова, Мария Бакалова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

View post on Instagram