Автор
Ева Григорова

Нищо не помогна: След 17 години брак Нели от "Търси се" се разведе

Църквите и манастирите на помогнали на брака на водещата от Би Ти Ви Нели Ханджийска. След 17 години брак мъжът ѝ Денди ѝ съобщил, че вече не изпитва страст. Тогава тя поискала да се разведат. Това сподели самата Нели в предаването "Преди обед" пред Георги Тошев. Според Хаджийска трансформацията в нейния живот и интересът ѝ към духовното провокирало промяна в усещанията и живота ѝ, което не се одобрявало от нейния съпруг. 

"Беше трудно да признаем, че тази красива и дълголетна любов не ни вдъхновява вече. Любовта стана по-скоро приятелска, обвита в битовизми. Разбира се, децата остават наши деца и ние продължаваме да се грижим за тях. Аз също съм дете на разведени родители. Едно време разводът се смяташе за провал, беше стигма. Сега не е така", разкри водещата. 

Официалният ѝ развод бил още в началото на годината, но целият процес започнал преди година и половина. 

"Ходихме на терапевти, на констелации, по църкви, манастири, но това не помогна. Няма трети човек между нас, не сме имали скандали. Всеки откри, че вибрира на друга честота", поясни Нели. Тя е на мнение, че проблемът започнал, когато двамата вече не се интересували от промяната в другия. 

И двамата съобщили на двете си момчета решението да се разведат. "Децата пораснаха за една вечер, станаха мъже. На сутринта попитаха: "Искаш ли да ти помогнем да сготвиш?". Оправиха си стаите. Сега вече си говоря свободно с тях, няма какво да крия", призна Нели и допълва, че бившият ѝ съпруг всеки ден е с децата. Кара ги на училище, води ги на футбол, а в събота и неделя по различни фестивали и концерти. 

"Аз научих един урок по трудния начин - да пусна контрола. Като Овен исках да контролирам всичко и всички, а това не е добре. Сега имам време за себе си, докато децата са с него. Иначе бракът е едно ежедневно съобразяване", коментира Нели Хаджийска, която на 19 февруари започва своя подкаст. В него водещата ще показва гостите си без целофан, без украсяване. "Човек не трябва да спира да разговаря с душата си. Още не съм готова за нова връзка, но вярвам в любовта. Сигурна съм, че ще се появи човек, който да отрази моята нова версия. Имам доверие във Вселената. Любовта е най-големият учител за мен", обобщи Нели. 

Екссъпругът на водещата Даниел Хаджийски не пожела да коментира думите на жена си, но според близките до тях работохолизмът и на двамата, им изиграл лоша шега.

Наистина ли: Нели напуска "Търси се"?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Наистина ли: Нели напуска "Търси се"?

Автор Ева Григорова