Автор
Ива Петрова

Внимание, ергени: Сърцето на 16-годишната Ивана, която ще ни представя на "Мис Свят", е свободно

Ивана Събева, която стана новата "Мис Свят България" и ще ни представя на конкурса "Мис Свят", си няма гадже! Това разкрили за "България Днес" близки до хубавицата. 

Въпреки своите 16 години и фактът, че още е в 10-и клас, Ивана вече има цяла торба с високи цели. Амбициозната красавица е работила като продавачка, сервитьорка, барманка, хостеса. Мечтае за много повече. Казва, че иска да бъде бизнесдама и смята да го постигне до своята 30-а годишнина.

Миската не иска да разчита на чужда помощ, идеята ѝ е сама да изкарва парите си и да се реализира успешно. Явно родителите ѝ, които са бизнесмени, са ѝ дали добър пример.

View post on Instagram
 

Ивана стана победител в онлайн надпревара и, както уточняват организаторите, е спечелила кастинга между други 32 претендентки за титлата. В официалната страница на "БОК Стар моделс" Ивана бе представена с кратка презентация и фотосесия с лента и корона. Без корекции 16-годишното момиче се оказа най-ммладата претендентка в кастинга. 

Изборът бе одобрен от феновете на конкурса, които масово коментираха, че момичето е естествено красиво, носи своя харизма и е най-добрият вариант да представи България по света.