Автор
Веселина Петрова

Секси мамче: Ким Кардашиян излезе на вечеря с Кание, облечена по този скандален начин

Ким Кардашиян и Кание Уест се събраха за вечеря в култовото заведение Nobu в Малибу във вторник вечерта. 43-годишната риалити звезда хапна в компанията на бившия си и техните деца, както и приятели на децата от училище. 

Ким и Кание пристигнаха с броени минути разлика в заведението. Дъщеря им Норт бе в компанията на свои приятели, облечени в овърсайз ризи. Поводът за семейното събиране бе излизането на албума на Кание - Ye Vultures. 

Часове по-късно Уест публикува изключително пикантна снимка на съпругата си, която е архитектурен дизайнер, преди да изтрие изцяло акаунта си в Instagram, което вероятно е маркетингов трик по повод излизането на албума му. 

View post on Instagram
 

Най-впечатляваща обаче беше Ким, която беше избрала за срещата супер къс топ, полупрозрачен, панталони от плюш с цепки, както и плюшено дълго палто. 

Косата на Кардашиян е пусната свободно, а в грима е заложила на розовото. Малък клъч на Balenciaga във формата на дамска обувка с висок ток допълва визията ѝ. 

Уест, който напоследък явно спортува доста, бе в прави дънки, късо бомбър яке, ботуши и маска на лицето.  

В сряда той изтри акаунта си в Инстаграм часове след като сподели скандална снимка на жена си, която позира без сутиен и прозрачен потник Yeezy и почти невидими прашки. Въпреки че всичките му публикации бяха изтрити от акаунта му, той все пак остави две от тях - на Stories - едната е на модел, другата - на съпругата му, облечени с риза „WET“ от неговата линия дрехи.