Автор
Теодор Муховски

Психолог разкри какво да промените в себе си, за да привлечете богат мъж в живота си

Привличане на богат мъж - мечтата на много момичета, но малко от тях разбират как да го направят на практика. 

Всъщност има само един истински начин да се влюбите в милионер - да станете в известен смисъл равна на този мъж. Не, сега не говорим за пари, въпреки че парите са най-лесният вариант. Говорим за това, което парите ви дават - статус, положение и значимост в социалния ви кръг. За това какво трябва да промените в себе си, за да постигнете всичко това, разказва руският психолог Светлана Назоева. 

Осъзнайте стойността си 

Богатият човек, като правило, е професионалист в своя бизнес и притежател на някои ценни качества и умения. За да се доближите до него, трябва да откриете такива ценности и в себе си. Не да измисляте, а да откривате. Помислете какво ви харесва, какво ви привлича, в каква област бихте искали да се развивате, в какви значими проекти бихте могли да участвате. 

Не е необходимо да станете суперпрофесионалист в бизнеса си, но е необходимо да имате работа или хоби, които са важни за вас, които са важна част от живота ви. Един успял човек обикновено иска да вижда също толкова успешен човек, а не безплатен придатък към себе си. 

Погрижете се за външния си вид 

Най-лесният начин да привлечете вниманието на мъжете към себе си е външният ви вид. Да си красива обаче не означава да изглеждаш като супермодел или ВИП клиент на клиника за пластична хирургия. Важна е не само красотата, но и уникалността. Истинската красота трябва да идва отвътре, а начинът, по който се представяте, колко ефективно използвате силните си страни, ще отразява вашата интелигентност, вътрешната ви сила и увереност в себе си. 

Научете се на маниери 

Богатите мъже се въртят в общество, в което познаването на маниерите и социалният етикет е задължително. Дори и членовете на това общество да не могат да се похвалят с богата семейна история, те са изминали дълъг път, който ги е научил на много неща. Ето защо партньорката на богатия мъж трябва да бъде проницателна, общителна, способна да намери подход към всеки човек, да изглади неловката ситуация и да подкрепи разговора. 

Намерете общи интереси 

Малко вероятно е да откриете богат мъж в закусвалнята или в супермаркета близо до дома ви. Започнете да посещавате местата, където ходят успелите хора - луксозни фитнес зали, ресторанти, социални събития, бизнес партита и други. Облеклото ви трябва да съответства на дрескода на събитието и макар че роклята може да е съвсем семпла, аксесоарите и обувките трябва да са с добро качество. 

Непрекъснато се развивайте 

Богатият човек може да си позволи много неща, но винаги има нещо, което не може да се купи с пари - благородство, вежливост, състрадание, лоялност. Истинската любов и грижа не са вродени качества, те трябва да се научат. Бъдете женствени, приемайте и разбирайте другия човек, неговите физически и емоционални нужди. 

Успешните хора имат достатъчно конкуренция в бизнеса, затова у дома искат да се чувстват сигурни и в центъра на вниманието, да бъдат най-добрите и най-желаните. Има много красиви и интелигентни жени, но ако искате да станете единствената, ще трябва да се научите да разбирате и приемате един мъж с всичките му предимства и недостатъци.

Емануела рече и отсече: Не ми трябва богат мъж
НОВИНИ
Автор Христина Кирилова

Емануела рече и отсече: Не ми трябва богат мъж

Автор Христина Кирилова