Автор
Веселина Петрова

Чак да им завидиш: В това племе 7 мъже се борят за вниманието на 3 хиляди жени

В едно любопитно матриархално племе живеят 3000 жени и само 7 мъже. То се превърна в истински хит в мрежата, след като видео в TikTok разкри доста странни подробности за начина му на живот. 

Смята се, че става въпрос за примитивно племе в тропическите гори на Амазонка. Да, живеят в Рая, но дали животът им е толкова хубав?

Жените в племето контролират всичко, включително и мъжете. Сменят ги на определени интервали, за да може на всеки да му дойде редът. А бракът не съществува като понятие. 

Седемте мъже всъщност са петима, плюс един старец и едно 13-годишно момче. Което пък прави забременяването трудна задача. 

Онези мъже, които имат голямо дупе и корем, са особено ценени, те се считат за специални и най-годни да участват в осеменяването. Смята се, че имат по-добри гени и могат да се размножават ефективно. 

Единствената задача на тези мъже е да правят деца. Удоволствията са забранени. Жените се отнасят с тях като с деца и много ги обгрижват. За да нахранят мъжкото тяло и да го поддържат активно, жените им дават бели червеи. 

За да покажат, че ще бъдат с един от мъжете, жените връзват панделка около ръката на мъжа. Това означава, че го притежават за един определен ден. 

Мъжете обаче "не издържат" дълго в това племе. Те много бързо стават слаби, заради многобройните интимни желания на жените. Често са уплашени за своя безопасност, живеят и спят по дървета, пише blitz.bg.

Що се отнася до децата са абсолютна отговорност на жените.