Автор
Woman.bg

Wayclix.com е комплексната услуга за планиране на вашето романтично изживяване

„Февруари е месецът на любовта и времето когато много хората решават да организират своите пътувания и екскурзии, за да се насладят на компанията на своите партньори, да си подарят заслужена почивка или да изненадат любим човек. Организацията на пътуване до Париж, Рим или Барселона винаги е свързана с време, планиране и удобство. И както знаем не е от любимото занимание на голяма част от нас. С Wayclix.com клиентите ни имат възможност да пропуснат безкрайното лутане по сайтове, колебанията за най-добрата оферта и подходящите локации“, сподели пред Woman.bg Николай Недков, съосновател на Wayclix.com – платформа за планиране и организиране на пътувания. 

„Платформата предлага точните предимства и възможности за всички, които искат бързо, лесно и бюджетно да организират, например, изненадващо пътуване за своите близки. А защо не и подарък за любим човек? Wayclix.com е комплексната услуга за планиране на полет, трансфер и хотел на едно място и базирано на заложен бюджет. Тя е лесна и достъпна за потребителите. Само с няколко кликвания можете да генерирате план за пътуване, включващ най-удобен полет, опции за трансфер от летището и при предварително заложени параметри - най-близко настаняване до центъра на даден град или друга забележителност от избраната дестинация“, изтъкна съоснователят на платформата. 

„Планирането на мечтаното романтично изживяване е на една ръка разстояние. Допълнително Wayclix.com предлага и възможност и за въвеждане на промени и поправки при организация на плановете, тъй като в момента новите потребители могат да се възползват от доживотен “Премиум план” при регистрация.  Регистрираните потребители могат да запазват, променят и зареждат плановете си по всяко време, напълно безплатно. Мога смело да заявя, че работата с Wayclix.com ще e истинското удоволствие за всички пътуващи!“, убеден е Николай Недков.

Wayclix.com е подходящ за хора от всички възрасти. Сайтът има за цел да подпомогне всички, за които бюджетът и носещата спокойствие и увереност перфектна предварителна подготовка са най-важни.

(платено съобщение)