Автор
Ева Григорова

Горката Бианка: Обсебеният Кание Уест се зае да клонира бившата си Ким Кардашиян

Кание Уест продължава да черпи вдъхновение от бившата си съпруга Ким Кардашиян. Въпреки че противоречивият рапър е женен за новата си съпруга, Бианка Ченсори, от повече от година, вътрешни хора твърдят, че Уест все още е „обсебен“ от основателката на SKIMs и се стреми да накара новата си съпруга да изглежда точно като бившата му любима.

„Кание явно си е поставил за цел да клонира Ким, което я отвращава, но истината е, че също така я очарова по болезнен начин“, издава източник, близък до Кардашиян. „Просто е толкова зловещо.“ „Въпреки че тя никога не би искала да си го върне обратно, това все още ѝ влияе“ - допълва той. „Сякаш е превърнал Бианка в свой личен робот. С допълнителното унижение, че тя дефилира наоколо полугола през цялото време!“

„Честит рожден ден на най-красивата супер лоша забавна емблематична муза, вдъхновяваща талантлива художничка, магистърска степен по архитектура 140 IQ, обичаща до мен всеки ден, когато половината свят обърна гръб на мен и най-невероятната мащеха на нашите деца, обичам те толкова много, благодаря за това, че споделяш живота си с мен“, написа Уест наскоро в Instagram, честитейки рождения ден на новата си съпруга в негов стил. 

Наскоро в медиите се появиха твърдения, че Кание и Бианка са стигнали до сериозен скандал. „Спорът им избухна в нощта, когато тя излезе с него, облечена нормално, пиеше и флиртуваше“, разкри източникът. „Кание не харесал това, защото знае, че вече не я контролира. Твърди се, че тя му е казала, че вече няма да бъде негов мълчалив придружител и че тя не е негова муза, както беше Ким и той не може да се отнася с нея като такава." - сподели източник близък до двойката.

„Кание беше принуден да разхлаби каишката или да я изгуби“, допълни той. „Това беше огромна повратна точка в тяхната връзка и оттогава тя показа проблясъци на истинската си същност. Това направи приятелите ѝ толкова щастливи да я видят усмихната, смееща се и общуваща в Маями. Кание никога няма да намери някой по-добър от нея и той знае това."- каза още източникът.