Автор
Веселина Петрова

Новата сензация: Кити от Варна, която спечели публиката на "Мис туризъм свят" в Китай

Kitty K или Катерина Кръстева от Варна е новата сензация сред младите хора у нас. Тя е само на 18 години, а вече има собствена агенция, с която управлява акаунти в социалните мрежи и мечтае да стане актриса. 

View post on Instagram
 

А преди броени дни се завърна от Китай, където спечели гласовете на публиката в конкурса „Мис туризъм свят". В края на лятото, миналата година, Кити спечели конкурса Мис “Влюбена във вятъра” в едноименния замък в Равадиново. 

Красавицата подарява на участничките в конкурса мартенички. 

25 дни прекарва Кити в Китай. Коментира, че подготовката е била доста трудна. Сама подготвя своите три големи куфара с багаж - аксесоари, тоалети, всичко. И заминава сама. 

View post on Instagram
 

Справя се успешно с натоварената програма и е впечатлена от културата на страната. Особено приключение се оказва местната храна, посещението в операта и театъра.  

Печели специална награда "Мис популярност". Това е първата ѝ изява на конкурс от такава величина. И е доволна от резултата.

View post on Instagram
 

Кити споделя видеа в ТикТок и Инстаграм, в които коментира любопитни теми и разказва за пътешествията си. Мечтае за кариера на актриса и иска да се занимава с мода. Това сподели тя в ефира на Нова телевизия.