Автор
Антония Михайлова

Кели Кларксън разкри истинската причина зад драстичното си отслабване

Кели Кларксън прегръща всичко, което Ню Йорк може да предложи, след като се премести в 8-милионния града  за новото начало в живота си. 

Промяната явно ѝ се е отразила доста добре както психически, така и физически, тъй като там звездата се чувства много по-добре, откакто успя да се отърве от излишните килограми.

В ново интервю пред People тя приписва трансформацията си отчасти на редовните разходки из града, които прави заедно с децата си - дъщеря си Ривър Роуз - на девет години, и сина си Ремингтън Александър - на седем. 

Ходенето, признава тя, за нея се оказва „доста добра тренировка“, но допълва, че причината за отслабването ѝ и поддържането на добра форма не е външният вид, а здравето. "Отслабнах, защото слушах лекаря си", уточнява тя пред списанието. 

View post on Instagram
 

Това означава не само добавяне на повече упражнения към нейния режим, но и фокусиране върху здравословна диета. "Ям здравословен микс", отбелязва звездата. Не крие предпочитанията си към протеиновата диета. "Аз съм момиче от Тексас, така че харесвам месо. Съжалявам, вегетарианците по света!", допълва още певицата. 

Експертът по хранене Дани Дънкан коментира пред HELLO!, че Кели е загубила цели 20 килограма през последните осем месеца. Тои приписва този факт на премахването от хранителния ѝ режим на преработените храни, които са с високо съдържание на захар и мазнини.

Кели Кларксън към Мария Бакалова: България - мястото, където любовта все още съществува!
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Кели Кларксън към Мария Бакалова: България - мястото, където любовта все още съществува!

Автор Ева Григорова

Трансформацията на Кели през последните месеци ясно се вижда от публикациите, които тя споделя в платформите на социалните мрежи. 

Припомняме, че имаше слухове, че отслабването си Кларксън дължала най-вече на Ozempic - одобрено от FDA лекарство за диабет тип 2, известно с ефекта си на потискане на апетита, но тя категорично отрете това, твърдейки, че дължи новата си фигура на диета и упражнения.

View post on Instagram