Автор
Веселина Петрова

Ох, Гришо се съблече по бельо и спря дъха на фенките

Григор Димитров сподели в профила си в социалните мрежи снимки от професионална фотосесия, на които е само по... бельо. Разбира се, социалните мрежи загряха от коментари. 

Снимката на Гришо се превърна в картичка за "добро утро" във всички дамски групи с хиляди последователи. А онова, което дамите коментират, със сигурност заслужава червена точка и надпис 18 плюс.

View post on Instagram
 

Секссимволът на българския тенис рекламира известна марка, чието лице е от 2023 г. заедно с Новак Джокович и Даниил Медведев.

Коментарите в профила на тенисиста са доста лични от типа на "Обичам те", "Ето защо той е най-чаровният състезател в АТР" и "Много сладко...".

Тази сутрин световният номер 14 спечели важна четвъртфинална битка на АТР 250 турнира в Бризбейн срещу домакинския представител и двойков шампион от Аустрелиън Оупън - Ринки Хиджиката. Българският тенисист надви представителя на домакините с 6:1, 6:4. Двубоят продължи час и 17 минути. За два сета българинът направи само четири непредизвикани грешки и беше стабилен във всички елементи.