Автор
Ева Григорова

57-годишната Холи Бери честити новата година на феновете си по бельо

Холи Бери пожела на своите последователи "Честита нова година" с доста провокативен фотос. 57-годишната звезда сподели зашеметяваща снимка, показваща невероятната ѝ фигура.  Холи беше облечена в черно дантелено бельо, което подчертаваше гърдите ѝ, тънката талия и стегнатите ѝ крака. Тя допълни визията си със златен блейзър, който фино допълваше тоалета ѝ.

View post on Instagram
 

Към поста си в Инстаграм тя написа: „Heelllllloooooo 2024!“, а това се превърна в кратък, но повдигащ настроението поздрав за нейните близо девет милиона последователи. 

Снимката всъщност бе от появата ѝ на Международния филмов фестивал на Червено море в Джеда, Саудитска Арабия, по-рано през декември, където тя беше съчетала златния блейзър с панталони на червения килим. 

View post on Instagram
 

Миналия месец пък Холи си припомни историческата си победа на Оскарите през 2002 г., когато стана първата афро-американка, която получи наградата на Академията за най-добра актриса за изпълнението си в "Балът на чудовището". В интервю за Variety Холи изрази съжалението си, че значим момент не е отбелязал значителна повратна точка за чернокожите актриси в индустрията. „Изминаха 21 години и никой друг като мен не е минавал през тази врата. Това е много тъжно, защото почувствах, че онази нощ означава нещо“, каза тя, подчертавайки бавния напредък. 

Холи обаче признава някои положителни промени в индустрията през годините. Тя отбеляза, че въпреки че наградите са значими, те не са единствената мярка за успех. „Ние работим в индустрията по начин, по който никога не сме работили, така че имаше промяна и това имаше значение“, добави тя. 

View post on Instagram
 

През 2014 г. актрисата стартира своята продуцентска компания, 606 Films. Чрез нея тя успява да създаде възможности, да развие идеи в сценарии и да си сътрудничи с продуценти по свой избор.