Автор
Веселина Петрова

Успешен, чаровен, верен: Ето от коя зодия е идеалният мъж

Той не може да съществува без любов и секс. Иска си ги дори на първата среща, ако прецени, че обектът срещу него е привлекателен... И въпреки, че не е толкова еротично неустоим като Скорпиона, Козирогът е невероятно сексапилен.  

Освен това, когато Козирогът реши да вкара в леглото си някоя жена, тя няма друг избор, освен да се съгласи...  

Козирогът живее на принципа: „Аз съм секси, ти си секси, защо да губим повече време в приказки?“ Той не приема откази.

Козирогът се нуждае от увереност, че е обичан. Очаква от партньорката си силна привързаност, дълбоки чувства и пълно себеотдаване. Ако тя достатъчно умело се справя с „галенето“ на егото му, то може да бъде сигурна, че държи Козирога на „къс повод“. Тези мъже не изневеряват. Козирогът е готов да принадлежи на една жена безрезервно. 

Той предпочита домашния уют пред шумните партита, но това далеч не означава, че с него ще скучаете.

Идеалната жена от гледна точка на Козирога е не само прекрасна любовница, но и блестяща домакиня, домашен психотерапевт и верен приятел едновременно. 

Козирогът борави с финансите изключително разумно, внимателно, отчитайки всички възможни рискове. Той винаги прави това, което счита за свой дълг. 

Умее да се самоконтролира. Но в дълбините на душата му със сигурност гори огънят на страстта. 

Козирогът е роден мениджър, практичен, честолюбив и решителен.

Мъжете от тази зодия са склонни да сключват брак по сметка. Не виждат нищо лошо в това да съчетаят любовта и финансовите интереси.  

Във взаимоотношенията той е свикнал да взема от любимата всичко и да отдава по-малко.

Сексът е една от най-важните „съставни части“ в живота. Обича жени, които знаят как да му доставят удоволствие, без да се налага да му прехвърлят инициативата и въобще, ако може, да не се напряга излишно. 

Сексът за Козирога е своеобразен ритуал. Да се опитвате да ръководите Козирога в леглото е грешка. Просто трябва да го следвате...