Автор
Евелин Попадийна

5 неща, за които мъжете мислят, че жените лъжат

ътДнес ще си поговорим малко за подозрителността. Дори да имат доверие на половинката си, има някои неща, за които мъжете винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да кажете, те ще търсят знаци, че всъщност не казвате истината. Има точно пет неща, които се отличават - на чиито отговор мъжете нямат вяра и подхождат с голяма доза съмнение.

Бройката
Мъжът до вас винаги ще се интересува от бройката на мъжете, с които сте спала. Все някога се стига до този въпрос. Разбира се, на всеки мъж му се иска да е ако не единственият, то поне един от малкото, с когото сте била. Когато една красива жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, не защото ви нямат доверие, а защото виждат как ви заглеждат другите мъже.

Сравнение с бившите
Нека ви е ясно - мъжете мислят, че ги лъжете, когато им кажете, че не ги сравнявате с бившите си. Голяма част от жените го правят, което е нормално. Когато обаче сте открили вашия човек, с който си пасвате във всяко отношение, обичате го, искате да сте постоянно с него и нямате нужда да го сравнявате с когото и да било, той все пак може да ви повярва напълно. 

Плащането на сметките
Да, голяма част от мъжете не вярват, че има едни такива имагинерни същества (жени), които държат сами да плащат сметките си. За тях ако настоявате да платите просто кокетничите и се правите на интересни. Това е разбираемо, защото има не малка „порода“ жени, които предпочитат мъжете да ги издържат. Затова не се сърдете на мъжете, не са виновни, че подхождат с недоверие към това.

Ревност
Мъжете ревнуват, колкото и да не искат да си признаят. Нека не се лъжем – на всички им личи, просто едните го показват, а другите се опитват да го скрият. Е, не се получава, жените усещат когато са ревнувани, а това определено не им харесва. Няма жена, която да лъже, когато казва, че не ѝ е приятно да бъде ревнувана без причина и повод. Това е по-скоро отблъскващо, отколкото мило. 

Когато казваме, че сме сериозни
Мъжете се страхуват от това да ги разиграват! Много от тях смятат, че жените си играят с тях и ги използват само за забавление. Това се дължи на предишен лош опит, на това, че са наплашени от приятели. Няма значение каква е причината, важното в случая е, че те често не вярват на жените, когато им казват, че са сериозни и не биха ги разигравали. 

10 причини жената да излиза с по-възрастен мъж
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

10 причини жената да излиза с по-възрастен мъж

Автор Антония Михайлова