Автор
Антония Михайлова

Рецептата за любимото ястие на Меган Маркъл, което ѝ помогна да свали 15 кг за шест месеца

Днес 42-годишната Меган Маркъл изглежда по-добре от всякога - тънка талия, стройни крака и фина осанка. Дори е трудно да се повярва, че е майка на две деца. 

Всяка поява на Меган предизвиква бурни дискусии сред наблюдателите. Някои даже смятат, че херцогинята на Съсекс вече преминава границата. Според тях тя изглежда не толкова стройна, колкото изтощена. А тънките ѝ и дълги крака пораждат слухове сред феновете за анорексия. Други пък се възхищават на грациозната ѝ фигура и се чудят каква е нейната тайна за отслабване.

Меган Маркъл
Меган Маркъл

От пролетта на тази година съпругата на принц Хари вече може да се похвали с 15 килограма по-ниско тегло и всички искат да знаят как успява да отслабне толкова лесно. Един от компонентите на отслабването, разбира се, е храненето. 

Меган сподели пред последователите си рецепта за ястие, което не само ще помогне да се отървете от излишните килограми и сантиметри в бедрата и талията, но и ще достави на организма ви най-необходимите и полезни витамини и минерали.

Ригатони болонезе с тиквички

Това ястие е чудесен избор както за обяд, така и за вечеря. Пресните тиквички могат да бъдат заменени със замразени.

Време за готвене - 1 час
Продукти за 2 порции

Паста ригатони - 200 г
Пресни тиквички 250 г
Зехтин - 1 ч.ч. 
Кубче бульон - 1 бр. 
Сирене пармезан - 50 г
Лимон 1/2 бр. 
Червен пипер на люспи - 1/2 ч.л.
сол - 1 щипка 
Бял лук 1/2 бр.

Приготвяне:

Загрява се 1 ч.л. зехтин в голяма тенджера на среден огън. Добавя се ситно нарязаният лук и се готви, като разбърква, в продължение на 5-6 минути, докато омекне. Посолява се.  Разбива се заедно с ½ чаша вода и кубчета пилешки бульон и ги изсипете в лучената смес. 

Тиквичката се нарязва на кубчета и се добавя към лука и бульона. Огънят се намалява и се оставя да къкри. Покрива, докато съставките омекнат напълно. Готвенето на замразените тиквички ще отнеме около 30 минути, на пресните ще отнеме повече време. Времето за готвене зависи както от котлона, така и от съда. В резултат тиквичките на практика трябва да се превърнат в пюре, което лесно се намачква с вилица. 

Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост и подхрани слуховете за анорексия
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Меган Маркъл отслабна до неузнаваемост и подхрани слуховете за анорексия

Автор Теодор Муховски

Приготвя се пастата ригатони. Сварява се в голяма тенджера с вряща вода, докато стане ал денте. Овкусява се със сол и се отцежда. 

Добавя се 50 г настърган пармезан към сместа от тиквички. Подправя се с 1 с.л. лимонов сок, ½ ч.л. лимонова кора и червен пипер на люспи. Разбърква се. 

Пастата се добавя към тиквичките и отново се разбърква добре. Може да се овкуси с още сол или черен пипер, ако е необходимо. Ястието е готово за консумация.

Меган Маркъл
Меган Маркъл