Автор
Антония Михайлова

42-годишната Адриана Лима отвърна на удара след обвиненията в неуспешна пластична операция

Визуалната промяна на топ моделът Адриана Лима определено успя да разбуни духовете и да предизвика вниманието на милиони потребители и фенове на красавицата по света. 

42-годишната бразилка продължава да вълнува медиите и почитателите си три седмици след публичната си появата на червения килим на премиерата на филма "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии". Тогава знойната брюнетка изненада с "новото" си лице. Мнозина веднага я заподозряха в неуспешна пластична операция. Асиметрията и подуването, характерно за този тип естетични корекции, се виждат с просто око, категорични са наблюдателите. 

Адриана Лима
Адриана Лима

Особена промяна потребителите забелязаха и във формата на очите, издаваща, че красавицата е решила да подобри известната си "лисича" кантопластика, но резултатът определено не се хареса на повечето от тях, които оцениха резултата като катастрофален.

Адриана не остана длъжна на нападките в социалните мрежи и отвърна на удара с думите: "Това е лицето на уморена майка на две тийнейджърки и на едно 1-годишно дете, което се учи да ходи, и на три кучета... благодаря ви за грижите". Малцина обаче ѝ повярваха. 

Адриана Лима
Адриана Лима

Едва ли супермоделът и приятелят ѝ и баща на третото ѝ дете - богатият филмов продуцент Андре Лемерс, нямат пари за бавачки и домашни помощници, коментират медиите. Освен това, нека бъдем честни, звездите не излизат на червения килим неподготвени: гримьорите и стилистите правят истински чудеса с тях. 

И след като работи в модната индустрия толкова много години, Лима със сигурност знае как да се справи с външните признаци на умора, дори ако наистина има такива.

Няма да я познаете: Красивият "ангел" Адриана Лима обезобрази лицето си
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Няма да я познаете: Красивият "ангел" Адриана Лима обезобрази лицето си

Автор Веселина Петрова

Безпорно раждането е оказало ефект върху външността на красавицата, стоварвайки върху нея някой и друг килограм отгоре, макар това да не я прави по-малко привлекателна и женствена.

Изненадващото обаче е, че лицето ѝ наистина изглежда напълно различно от онова, с което сме свикнали да я възприемаме. 

Адрина Лима
Адрина Лима

Що се отнася до пластичните интервенции, в които много хейтъри са убедени, че бившият ангел на Victoria’s Secret си е направила, можем само да гадаем, че такива има. Към момента Лима кетогирчно отрича, че изобщо се е подлагала на такива.

Апропо, само преди няколко дни папараци уловиха Лима без никакъв грим, или както казват французите - a la natural.