Автор
Ева Григорова

Нова мода: Почитателите на Азис спряха да се къпят (СНИМКА)

Костинбродския славей изпадна в еуфория, след като стана ясно, че негови фенове спрели да се къпят след допир със своя кумир. Те не искали да "измиват" от себе си паметния момент след допира. 

За новия тренд разказа един от почитателите на Костинбродския славей, който посетил негово участие в известна столична дискотека. 

Отговаряйки на въпроси в социалните мрежи, магьосникът на попфолка пък даде да се разбере, че е приятно изненадан от този факт.

"Не съм се къпал откакто ме погали по главата в Плаза", сподели почитател на изпълнителя. 

"Това ме разсмя... Много сладко!", отвърна му на свой ред Азис. 

Азис успя да свали 25 килограма. За да постигне и поддържа резултата, на Азис му се налага да влиза поне два пъти седмично във фитнеса. 

В рамките на три месеца вече е отслабнал драстично и в момента е с теглото си от тийнейджърските години. Певецът призна, че иска още да свали от паласките. Ходя във фитнеса, как да не ходя, нямаш право да не ходиш, когато си отслабнал до такава степен, сподели той в предаването "На кафе" на Нова тв. 

За диетата си Азис разказа, че не е толкова страшно – има салати, междинни закуски, но в по-малки количества - Имаш храна в хладилника и тя си те чака и можеш да си хапваш след няколко часа. Искам да имам големи гърди, довери изпълнителят. 

View post on Instagram
 

Нямам здрави крака за тренировки за дупето. Само като съм прав се вижда колко съм слаб, но не и като съм седнал и затова като ида в заведение се разхождам, довери той.

Азис: Искам да се омъжа, кой ще ме наследи?
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Азис: Искам да се омъжа, кой ще ме наследи?

Автор Евелин Попадийна