Автор
Евелин Попадийна

Ах, тази Салма Хайек: вижте колко е класна на ревюто на Balenciaga

Balenciaga избраха Лос Анджелис за представянето на новата си колекция есен 2024 г. Улиците на Ел Ей се превърнаха в моден подиум, където Демина Гвасалия, креативен директор на марката, представи колекция, която без проблем слива спокойния стил на градчето със семплата естетика на Balenciaga.

След участие в две кампании на марката, певицата Cardi B плени публиката, като направи своя дебют с ефектно синьо палто от изкуствена кожа. Шоуто започна с тоалети, капсулиращи типичния начин на живот в Лос Анджелис – къси панталонки, клинове и суичъри, отразяващи склонността на града към дейности на открито. Добавяме и велурения анцуг, който беше хит в началото на 2000-те, с който от марката бележат преход към по-градска мода. 

Ниски панталони и изрязани якета с качулки бяха допълнени с впечатляващи високи до коленете ботуши в стил Alaska Ugg. Асиметричните панталони, бродираното леопардово палто и интригуващата комбинация от кожени и найлонови чанти, демонстрират умението на Balenciaga да преоткрива класически елементи с моден привкус.

View post on Instagram
 

След това фокусът се измести към луксозно дневно облекло, където пресечната точка на неформалността и блясъка беше очевидна. Що се отнася до аксесоарите – господства чантата Родео, вдъхновена от известната улица в Бевърли Хилс. Колекция очила с еволюирали форми на маска и крило на прилеп, както и маратонките 10XL, които придават ново значение на огромните обувки, също бяха част от представянето. Това шоу беше културно изявление, съчетание от отличителния стил на LA, културата на знаменитостите и авангардната европейска философия на дизайна на марката.

На ревюто присъства и зашеметяващата Салма Хайек, която от първия ред се наслади на новата колекция, в компанията на Никол Кидман, Кендал Дженър, Ким Кардашиян и Ева Лонгория. Самата тя беше заложила на прилепнала, черна рокля на марката, цикламена чанта и цикламени токчета. Беше вързала косата си в небрежна опашка, а грима ѝ беше лек и приятен. Очарователна, както винаги.

В коментари под снимките, които актрисата качи, фенове я нападат, че подкрепя марката и не могат да проумеят как е възможно. Напомняме, че само преди година Balenciaga попадна в cancel списъка от марки, заради обвинения в детска порнография. 

View post on Instagram
 
Носителката на Оскар Мишел Йео е новият посланик на Balenciaga
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Носителката на Оскар Мишел Йео е новият посланик на Balenciaga

Автор Пепа Попова - Пепита