Автор
Веселина Петрова

Дрехите, които отиват на всяка жена

Всички сме чували, че има дрехи, които стоят добре на всеки тип фигура. И не зависят от възрастта на дамата, която ги носи. Е, наистина има универсални модели, които трябва да присъстват в гардероба ви. В тях ще се чувствате перфектно и ще можете лесно да ги комбинирате. 

Става дума за дрехи, които можете да носите на всяка възраст, дори ако сте качили малко излишни килца.

Полата, тип молив. Издължава, подчертава, но в същото време стои супер елегантно. Идеална е за ежедневието в офиса, както и за официална среща. 

Коженото яке. Не, то не е само за "лошите" момичета. Стои секси, но спокойно може да се комбинира и с пола, и с панталон, дори с рокля. И за офиса става, зависи с какво ще го облечете.
 

Правата рокля. Всяка една дама ще изглежда в нея женствено и красиво. Изберете едноцветен вариант и комбинирайте с цветно сако или кожено яке. Добавете боти или ботуши на ток и ще бъдете неотразима.

Дългото палто е незаменима част от дамския гардероб. Можете да го наметнете върху рокля, костюм, сет от боди и пола. Добавете шал, подчертайте талията с колан и воала - изглеждате перфектно.

Бялата риза е едновременно и с арт, и бизнес излъчване. Изберете модела според това какво искате да постигнете с визията си. Овърсайз моделите са подходящи да комбиниране с клин, тесен кожен панталон или пола, тип молив. А защо не и с рокля. Можете да вържете отпред, да сложите няколко по-свежи, нестандартни бижута и да се качите на ток или на боти с платформи.