Автор
Теодор Муховски

През 1980 година сержант получава съобщение от бъдещето - ето какво пише в него

През декември 1980 г. сержантът от военновъздушните сили на САЩ Джим Пенистън става свидетел на невероятно събитие, което може да промени начина, по който гледаме на извънземните и на бъдещето на човечеството. 

Този невероятен инцидент се случва близо до гората Рендълшъм, където са забелязани мистериозни серии от светлини. Г-н Пенистън, който бил на служба в Уудбридж на Кралските военновъздушни сили, не могъл да остави това незабелязано и отишъл да го разследва. Това, което открил, се оказало много по-мистериозно, отколкото можел да си представи. 

Според Пенистън, той се е сблъскал с летателен апарат с неизвестен произход, който е предизвиквал голямо вълнение. Апаратът бил с триъгълна форма и имал гладка външна обвивка, покрита с мистериозни йероглифи. На този апарат горели сини, бели и червени светлини, които създавали впечатление, че това е извънземен кораб. 

Сигурно много хора са чували за това събитие - то е наречено "Срещата в гората Рендълшъм" и се смята за едно от най-добре документираните и вълнуващи наблюдения на НЛО за всички времена. 

Но най-невероятното тепърва предстояло. Когато Пенистън се опитал да опише видяното в бележника си, той изведнъж започнал да пише някакъв дълъг странен двоичен код, който сякаш сам изниквал пред очите му. Както самият той каза, "сякаш извънземните бяха имплантирали някаква информация" в мозъка му. 

Както се оказва много по-късно, след многобройни опити за разшифроването му, мистериозният код съдържал нещо странно: "Продължава изследването на човечеството... развитието на планетата. Очите на нашите очи. 8100 година на възникване." 

Но това не било всичко. В края на това съобщение имало поредица от координати, сочещи към определени места по света. 

Тези места включвали водопадите Каракол в Бразилия, пустинния град Седона в американския щат Аризона, Голямата пирамида в Гиза, планината Тайшан в Китай, мистериозните линии Наска в Перу, храма на Аполон в Гърция и, най-загадъчно, една незабележима морска ивица западно от Ирландия, която била обозначена като "Произход". 

Какво би могло да означава всичко това? Джим Пенистън смята, че мистериозната летяща машина не е била извънземна, а най-вероятно е представлявала нещо съвсем друго - кораб на пътешественици от бъдещето. Вероятно става дума за послание, изпратено от хора от 8000-те години на миналия век. 

Тази мистериозна случка повдига много въпроси, на които все още нямаме отговори, и вдъхва надежда, че сме способни да разгадаем тайните както на Вселената, така и на собственото си бъдеще.

В Португалия откриха послание от бъдещето, което предупреждава за края на човечеството
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Антония Дамянова

В Португалия откриха послание от бъдещето, което предупреждава за края на човечеството

Автор Антония Дамянова