Автор
Евелин Попадийна

Перфектният есенен маникюр: Най-добрите идеи в актуални цветове (снимки)

Дните започнаха да стават все по-къси, а времето навън по-студено и някак естествено се насочваме към по-тъмни цветове. Този естествен преход се забелязва в тоалетите, цветовете на косата и разбира се, маникюра. Тенденциите за маникюра тази есен са класическите нюанси, които обожаваме още от миналата есен, но с добавка малко блясък или пигмент за нокти, за да придадем на маникюра дълбочина и красив завършек. 


Кожени нюанси 
С настъпването на есента кожените дрехи и аксесоари веднага намират път към гардероба ни. А защо да не добавим и „кожен“ елемент към маникюра си? Наситеният кафяв цвят, нюанс „еспресо“, придава топлина и изтънченост на маникюра ви през този сезон.

Зелено като дървесен мъх
Зеленото се задържа в класацията на тренди цветовете и през този сезон. Препоръчваме ви нюанс „дървесен мъх“, който може да носите изчистено или да разнообразите с нестандартен дизайн на френски маникюр.

Вампирско червено
Идеалният вариант за маникюр през есента – едновременно тъмен, но не черен и в същото време притежава модерния червен оттенък. Добавете си го в wishlist-а, за да не забравите за него при следващото посещение при маникюрист.

Хайвер
Това наситено сиво има наситено морско син подтон, което го прави идеалния „студен“ и драматичен нюанс за есента.

Горски плодове и блясък
Няма как да не си говорим за цвета, наподобяващ тъмни горски плодове. Той е комбинация от нюанси розово, лилаво и златен блясък, който дава маникюр „три цвята в един“.

Студено кафяво
Кафявото е класика за есента, заложете на тъмните нюанси със зашеметяващо наситено кафяво със студени подтонове.

Черно
Как да го пропуснем? Изберете мастилено черно с кремообразна формула, която ще ви осигури плътно, непрозрачно покритие.

Тъмно червено
Класика, няма как да го определим по друг начин. Той е един от малкото цветове, който подхожда на всякакъв тип кожа. Най-хубавото е, че освен модерен, той придава стил и класа на жената, която го носи.

Топъл карамел
Наситеното карамелено кафяво има оранжев нюанс, без да напомня за типичния оранжев цвят. Това е най-есенният нюанс, дори и да заложите на монохромен маникюр в този цвят, ноктите ви ще са стилни и есенни.

Кадифено червено
С този цвят ще имате зашеметяващ есенен маникюр, който под есените слънчеви лъчи ще накара ноктите ви да блестят.

Бордо
Този червен, бордо цвят е идеалният избор, ако искате да заложите на тъмен нюанс, но не искате черно. Женствен и дори фатален, този лак за нокти ще е перфектното попълнение в есенната бизнес визия.

Зелено мартини
Типичен за сезона цвят! Все повече палта в такъв цвят излизат в модните бутици, а защо не и като маникюр? Вдъхновен от цвета на маслините към сухото мартини, притежава точното количество жълт подтон, за да е топъл, без да е прекалено ярък.

Трюфел
Придайте на ноктите си цвят на млечен шоколад с този топъл кафяв цвят. 

Нюд
Нюд цветовете си остават модерни и през този сезон. Ако не желаете да се „набивате“ на очи и предпочитате изчистен маникюр, то неутралните цветове са точно за вас. 

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете
ЗДРАВЕ
Автор Кристина Кирова

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете

Автор Кристина Кирова