Автор
Ева Григорова

Малина се отби в Париж, за да напазарува, ето какво си купи

Малина не е от хората, които обичат да кръстосват Женския пазар. Тя предпочита да се разходи в Париж и да си купи луксозни стоки. Нейните обичайни покупки са скъпа козметика и слънчеви очила. Мадамата се похвали, че при визитата си във френската столица се е сдобила с маркова чанта от пазара в Париж и очила за 500 евро. С тях светът изглеждал по-различен. 

View post on Instagram
 

Феновете реагираха положително, че Малина изглежда както винаги перфектно. Дори и с пола-панталон, от които не се виждат прелестите на певицата. 

Откакто се раздели със съпруга си - футболния треньор Красимир Мечев, с когото се запознава в средата на 80-те в Стара Загора, където тя следва ветеринарна медицина, а той играе за ФК "Локомотив", звездата на "Пайнер" пое изцяло грижите за сина им Симеон, като дори си извади лиценз на футболен агент, за да може сама да менажира кариерата му. 

View post on Instagram
 

Оттогава обаче изтече доста вода, като младият ѝ наследник се превърна в мъж, който преди четири лета стана баща. Всъщност съвсем наскоро полузащитникът на ПФК "Берое" посрещна своя трийсет и втори рожден ден, който отпразнува в компанията на най-близките си хора, сред които разбира се, бе и неговата майка, оказвала му своята безусловна подкрепа през целия му живот.

Кой като нея: Райна вече месец се припича на плажовете в Гърция
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Кой като нея: Райна вече месец се припича на плажовете в Гърция

Автор Ива Петрова