Автор
Евелин Попадийна

Те са сред нас: Как да разберете, че си имате работа с истинска вещица?

Вещиците все още живеят сред нас. В съвременния свят е доста трудно да разбереш дали една жена е вещица. Противно на разказите в приказките, че се обличат с черни наметала и летят на метли, в реалния живот нещата не стоят така. Част от тях сами не осъзнават, че са надарени с мистичен дар. Живеят обикновен живот, но понякога се оказват в необичайни ситуации. 


В днешно време вещиците изглеждат като най-обикновени жени, но притежават черти, които показват връзката им с магията. Ако имате съмнения, че вашата приятелка или колежка е вещица, обърнете внимание на няколко неща. 


На първо място се вгледайте във външния ѝ вид. Със сигурност няма да носят странни черни рокли и островърхи шапки, но много често имат много дълги коси, тъй като в тях се крие магическа женска енергия. 


Визуалната привлекателност също я отличава от тълпата, а увереният ѝ поглед може да покори всеки. В него се вижда нещо необичайно, което определено ще ви накара да се замислите. Вещиците са надарени с уникална способност – да „четат“ хората и да предсказват бъдещето. Тяхната чувствителност и интуиция им позволява да видят неща, които обикновен човек не може.

 


Друг таен признак е младостта и свежият външен вид. Независимо от възрастта си, вещицата винаги изглежда по-млада от колкото е, а красотата ѝ не избледнява с времето. За всички ни е ясно, че вещиците поддържат дълбока връзка с природата. Тяхната любов се изразява в общуването с растения и животни. Освен това са наясно как да използват билки, натурални масла и минерали за магиите си.


Тези жени имат способността да четат мислите на околните, умеят да предвиждат реакции и събития, което ги прави загадъчни и мъдри. Вътрешната им сила позволява винаги да получават това, което искат. Желанията им се сбъдват много лесно, а околните често се подчиняват на техните думи, осъзнавайки, че има магическа сила.


Е, ако сте забелязали тези признаци в някоя дама, която познавате, е напълно възможно тя да е вещица. Не забравяйте, че те не са обикновени хора, притежават мъдрост и знания, които трябва да бъдат ценени и уважавани.

5 велики жени, останали в историята като вещици
НОВИНИ
Автор Woman.bg

5 велики жени, останали в историята като вещици

Автор Woman.bg