Автор
Ева Григорова

Вера Уанг шокира с признание: Вижте на какво се дължи младежката ѝ визия

Вера Уанг, която е на 74 години и изглежда с поне 20 години по-млада, сякаш е открила извора на младостта. Тя обаче шокира обществеността с неочакваното признание, не не се лишава от бърза храна или коктейли с водка.

“Аз наистина ям Макдоналдс“, каза модната дизайнерка. “Поръчвам си всеки ден, в продължение на около две седмици, след което сменям поръчката си.“

Но бързите сандвичи, не са единственото нездравословно удоволствие на Wang, тя сподели, че обича и Dunkin’ Donuts.

“Харесвам пълнежа със сметана и захаросаните понички“, споделя тя.

Още през 2020 г. иконата на стила стана популярна заради неостаряващия си външен вид, след като публикува свои снимки, по сутиен и дънкови панталонки, на които изглеждаше доста по-млада от реалната си възраст.

По това време Уанг каза, че е “тотално шокирана“ от онлайн отзвука, като каза на феновете си в Instagram, че нейните тайни против стареене включват “работа, сън, коктейл с водка и малко слънце“.

Разбира се, не всичко се крие в нездравословния начин на живот. Уанг също така сподели, че усилената работа я поддържа млада.

“По принцип съм работила през целия си живот, така че наистина става въпрос за работа“, каза тя. “Мисля, че работата поддържа човек млад и стимулиран. Работя много часове, отгледах две дъщери. Мисля, че заетостта е най-добрият антидот за добро здраве.“