Автор
Ива Петрова

Златка Райкова разпродава носените си дрехи, ето колко струват

Златка Райкова разчиства гардероба си и продава старите си дрехи. Това съобщи самата тя в Инстаграм. „Очаквайте моя канал, линк ще кача тук“, написа плеймейтката, подканвайки последователите си да не пропускат възможността да се сдобият с някоя от роклите ѝ.

Малко по-късно заля телеграм канала си със снимки на дрехи, обувки и аксесоари, добавяйки описание на продуктите, размер, марка и цена. Желаещите да закупят вече носените от русото изкушение дрехи са повече от очакваното от нея.  „Благодаря ви, че сте толкова активни, ще качвам постоянно нови артикули“ написа тя, след като видя, че идеята ѝ е успешна.

Сред първите пуснати в продажба дрехи имаше няколко рокли, като цената им варираше между 100 и 170 лв. Розов Барби модел рокля, ползван от красавицата за специален случай, беше закупен за минути от нейна фенка. В канала Златка качи и бели каубойски ботуши, бели токчета с панделка, чанта, маркови очила и много дрехи.

Без да се свени плеймейтката качи и количката на малкия Благойчо за скромната сума от 400 лв. Като обясни, че тя ще бъде доставена на новия собственик с всички прилежащи аксесоари като кош за спане, зимен и летен кош. Очевидно Златка е купила нова за бебе номер 2.

Тя побесня: Заляха Златка с ужасяващ хейт
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Тя побесня: Заляха Златка с ужасяващ хейт

Автор Ива Петрова