Автор
Ева Григорова

Джейда Пинкет Смит ни смрази с признание: С Уил са разделени от 2016-а

Джейда Пинкет Смит разкри, че тя и Уил Смит всъщност са били разделени през последните седем години и живеят поотделно.

Въпреки това признание, тя също така добави, че нямат планове да се развеждат официално, въпреки че изглежда вече нямат връзка.

Двамата се ожениха през 1997 г., но въпреки това към момента се опитват да разберат каква е всъщност връзката им.

Любопитното е, че това също означава, че когато Уил Смит скандално удари Крис Рок на Оскарите през 2022 г., те са били разделени от цели шест години.

52-годишната Джейда сподели новината по време на ексклузивно интервю с People и скоро предстои да направи още едно интервю с NBC, за да говори повече за раздялата.

“Когато стигнахме до 2016 г., просто бяхме изтощени от опити“, разкри тя.

“Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек. Обещах, че никога няма да има причина да се разведем. Ще се справим с каквото и да е. Просто не успях да наруша това обещание.“ - допълни тя.

Джейда разкри още, че те наистина се опитват да накарат нещата да работят заедно и че работата все още продължава.

“Вършихме наистина тежка работа заедно, току-що получихме дълбока любов един към друг и ще разберем как изглежда това“, каза тя.

“Моите деца, те са малки гурута. Те ме научиха на дълбоко чувство за самоприемане. Те обичат всяка част от мен. Те имат безусловна любов към мен и баща си. Едно е да искаш да си човекът, който дава тази безусловна любов и съвсем друго да си този, който я получава” - допълни още Джейда.