Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Везни: възможни конфликти и недоразумения

Октомври ви носи радост, успех и просветление. Очаква ви прекрасен период на щастие, яснота и постижения. Ще бъдете уверени и изпълнени с енергия. Насладете се на позитивния заряд и се радвайте на плодовете на вашия труд. Прекарвайте повече време с децата в семейството си. Те ще ви научат да откривате радост и забавление във всичко и да не се тревожите за проблемите на възрастните. 

Месецът показва потенциал за конфликти или недоразумения по време на социални събирания или празненства. Опитайте се да избегнете всякаква дисхармония или разногласия във вашия социален кръг, за да не прерасне в нещо голямо. Комуникирайте с околните с повече внимание и разбиране. 

Предстои ви период изцеление, прошка и освобождаване от минали разочарования. Ще минете през етап на емоционално възстановяване и желание да освободите от стари терзания и да продължите напред без този товар. 

Отделете необходимото време за да излекувате душата си и да отворите път за положителни емоции и преживявания. През този месец се въоръжете с търпение и направете реална оценка на развитието си. Анализирайте вашите усилия и инвестиции и се уверете, че са в съответствие с вашите дългосрочни цели.

Индийският пророк с плашеща прогноза за 2023-та: Нещо страшно ще се случи през юли и август (Видео)
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

Индийският пророк с плашеща прогноза за 2023-та: Нещо страшно ще се случи през юли и август (Видео)

Автор Антония Дамянова