Автор
Ева Григорова

Става ли с връзки: Как влизат участниците в "Игри на волята"

Отношенията между участниците от различните сезони на "Игри на волята" е тема, за която не се говореше усилено доскоро, но пък определено неведнъж е правило впечатление на зрителите, че много от тях се познават и дори са близки приятели. Или поне така изглежда от съдържанието, което публикуват в социалните мрежи. 

Любов пламна на арената в "Игри на волята"
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Любов пламна на арената в "Игри на волята"

Автор Ива Петрова

Повод да се заговори в онлайн пространството, че участнцитие влизат не само заради физическите си качества и умения в предаването, но и заради стабилните им връзки, бе рожденият ден на Иван Рълев. От снимките в социалните мрежи се вижда, че на купона са присъствали участници от предишни сезони, с които според зрителите, няма как да се познава, освен ако не са приятели. 

Някои предполагат, че той е получил "едно рамо" от някой от тях, за да се уреди с участие в шоуто. Другият участник, за когото се спекулира, че е получил подкрепа от продукцията е Мартин Елвиса, който е популярен като бивше гадже на Емануела. Говори се, че именно тя е успяла да го "уреди" в шоуто, тъй като той бил фен на формата, пише "България днес". 

Дали тези слухове са истина, или просто спекулация не е известно.