Автор
Теодор Муховски

Най-мощните магически числа - те ще привлекат късмет, пари и любов в живота ви

Цифровият код е език, подобен на този, на който говорим всеки ден. Още в древността хората са осъзнавали, че с помощта на числата можете да влияете на съдбата си. Например, да привличате късмет, пари и любов. 

Числа за късмет

Късметът е това, което искаме повече от всичко друго на света, защото благодарение на него е възможно да се покори всеки връх. Две числа - 1 и 3 - са носителите на късмета. Те дават енергия и сила: 

1 - Късмет в най-чистата му форма 

Сякаш ангели-хранители стоят зад вас и ви защитават. Единственото условие - да не изкушавате късмета с нелицеприятни действия, да не мамите и да не подставяте другите. 

3 - Късмет, който е дошъл ненадейно 

В близкото минало сте свършили добра работа и сте положили усилия, така че висшите сили са ви направили такъв подарък. Основното правило - не приемайте дара на съдбата за даденост. 

Преценете действията си в миналото, които са привлекли този късмет, и ги повторете, тогава късметът ще бъде на ваша страна. 

Парични числа

Материалното благополучие е един от основните стълбове на нашия спокоен живот. В нумерологията има две основни парични числа, които ще ви донесат богатство и просперитет, но и тях трябва да използвате разумно. 

5 - Лесни пари

Честни пари, които или са паднали от небето (подарък), или са били спечелени бързо. За да имате лесен паричен поток винаги със себе си, не харчете тези средства толкова бързо, колкото са дошли при вас. Най-добре е да ги инвестирате в обучение, за да увеличите капитала си. 

8 - Големи пари, постигнати с труд 

Става въпрос за солидна финансова позиция, която е много трудно да бъде разклатена. Но тя се постига само чрез упорит и честен труд. За да не изгубите влиянието на числото 8, помнете, че парите трябва да се печелят по закон, без измама, и тогава капиталът ви само ще се увеличава. 

Числа на любовта

Взаимоотношенията са неразделна част от живота и няма значение дали става въпрос за семейни или за ваканционни романси. Всички ние се нуждаем от грижи и любов като въздуха. И ако това ви липсва в живота, следващите две числа със сигурност ще ви помогнат. 

2 е енергията на партньорството и разбирателството

То е като две капки вода, които се събират заедно. Това невинаги е семейна връзка, може да бъде и страстен романс. Основното нещо е да казвате "не" навреме, а също така да се научите да правите избор между партньорите. За решителността на двойката ще ви възнагради сродна душа. 

6 е семейно число 

Когато вече искате да имате собствено гнездо, деца. За да дойде семейното щастие при вас, не трябва да пренебрегвате личните си граници. Също така е важно да забравите за изневерите и "резервните варианти". Шестицата цени постоянството и верността, именно това възнаграждава. 

Как да използваме тези числа? 

Първо, проверете дали датата ви на раждане има необходимите цифри за успех. Как да го направите? 

Запишете рождената си дата, например 15.10.1989 г. Съберете деня, месеца и годината до едноцифрено число: 1+5=6; 1+0=10; 1+9+8+9=9. 

Виждаме, че в тази дата на раждане има числа на любовта и късмета, а собственикът трябва само да следва препоръките от тази статия. 

А какво да правим, ако необходимото число не присъства? В този случай ще предпишем кармичния си код и накрая ще активираме необходимата сфера на живот. 

Първото число на кода

Номерът на рождения ден, сведен до едноцифрено число: 1+5=6. 

Второто число на кода 

Сборът на първото число с числото на месеца: 

Месец: 1+0=1. 1+6=7 е второто число.

 Трето число от кода 

Сумата на второто число с числото на годината, сведено до едноцифрени числа: 1+9+8+9=9.

 7+9=16=7. 

Така получаваме кармичния код 617. Към него можем да приписваме всякакви числа, които са ни необходими. Например, собственикът иска незабавно да получи определена сума пари. В този случай добавяме "5" в края на кода и се получава: 6175. 

Можете да добавяте толкова числа, колкото ви е необходимо. Основното нещо е те да не се припокриват с основния ви код. 

Къде да го напишем и къде да го съхраняваме? 

Можете да напишете кода на всякаква малка хартия. Ако сте написали кода с парично намерение, можете да го напишете върху банкнота. Основното нещо - не го харчете. Най-добре е да го държите близо до себе си, например в портфейла си или в калъфа на телефона си. 

Не забравяйте, че числата не вършат работа вместо нас, а само ни помагат. Затова действайте и висшите сили ще ви помогнат.

Бебето в числа
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Бебето в числа

Автор Woman.bg