Автор
Кристина Кирова

Няма да го познаете: Вижте Дани от "Игри на волята" на тази стара снимка

Тъмната страна на популярността е, че винаги някой някъде може да извади компромат от миналото ви. И така се случи с Даниел Димов, който в момента е един от мачовците в "Игри на волята". И със сигурност се радва на засилен интерес от дамите. 

Изглежда обаче не винаги е бил в топ форма, а в мрежата се появи колаж от стара и актуална снимка, на които просто няма да го познаете. На кадърите Дани няма нищо общо със сегашната си визия и всъщност самият той я е публикувал, защото е горд с постигнатия резултат. 

View post on Instagram
 

От снимките ясно се вижда, че агрономът здраво се е потрудил, за да изчисти мазнините и да извади перфектната преса, която в момента показва по телевизията. 

Съюзниците се превръщат в първи врагове: Виолета и Мартин от "Игри на волята" с титаничен скандал
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Съюзниците се превръщат в първи врагове: Виолета и Мартин от "Игри на волята" с титаничен скандал

Автор Ева Григорова

„Поглеждайки назад в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах колко много постигнах. Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж. Стремеж да бъдеш най - добрата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“, написа гладиаторът към колажа със снимките си от преди и сега.

View post on Instagram