Автор
Ива Петрова

Виктор Стоянов призна, че не му е харесало участието в "Ергенът"

Ерген №1 - Виктор Стоянов, изплю камъчето и открито заяви в разговор с фенове, че не харесва участието си в първия сезон на романтичното риалити шоу.

Припомняме, че още след като изтече договорът му с предаването, бившият гребец се оплака, че не е взел дори стотинка хонорар за участието си, а обещанията за телевизионна кариера в bTV не се осъществиха. 

View post on Instagram
 

Сега, след запитване „Какво не хареса в предаването?”, фитнес инструкторът даде следният категоричен отговор: „Участието ми в него”. Вероятно разочарованията за Виктор са били повече, отколкото хубавите моменти и националната известност, които „Ергенът” му е донесъл.

Стоянов обаче не пропусна да направи комплимент на Ерген №2 Евгени, като го определи като добре поддържан мъж. Той уточни все пак, че двамата са се виждали само веднъж по време на морски купон в заведение.

View post on Instagram
 

На въпрос дали знае какво се случва с една от най-обсъжданите моми Александра, Виктор призна, че не следи живота ѝ. Той подчерта, че не е сложил кръст на кариерата си в телевизията и обеща на зрителите да го гледат през октомври за кратко в предаване, чието име запази в тайна. Не скри обаче, че малко се е изложил там. 

За разлика от Виктор, Евгени поздрави новия Ерген
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

За разлика от Виктор, Евгени поздрави новия Ерген

Автор Ева Григорова