Автор
Антония Михайлова

Хората ще бягат, накъдето им видят очите: Предсказанията на "сръбската Ванга", от които ще настръхнете

Всеки човек има своя собствена представа за света и житейските предизвикателства. Докато някои вярват безприкословно на предсказанията за бъдещето, други ги смятат за пълна глупост. Ако сте от първите, със сигурност ще ви бъде интересно да надникнете в пророческите думи на ясновидката Верица Обренович, известна още като "сръбската Ванга".

Верица Обренович, която дълго време е работила със спецслужбите, не се е радвала на особена популярност и почти винаги оставала в сянка. Но много преди смъртта си тя предсказва коронавируса, анексирането на Крим към Русия, както и конфликта в Украйна.

Войната в Украйна
Войната в Украйна

Нека да разгледаме по-подробно кои предсказания на Верица Обренович вече са се сбъднали и какво ни очаква в близкото бъдеще според думите ѝ:

И така, през 2007 г. същата тази жена разказва за ужасно земетресение в Китай и авария в атомната електроцентрала в резултат на ужасно цунами в Япония. Уви, всичко казано от нея се сбъдва. Най-силното земетресение в историята на Китай, наречено Съчуан, през 2008 г. разрушава къщи, унищожава природата и отнема живота на хиляди хора. А аварията в атомната електроцентрала във Фукушима през 2011 г. довежда до изтичането на огромно количество радиация във водата и атмосферата.

Верица неведнъж е говорила и за смъртоносен вирус, който ще засегне целия свят, ще зарази всички държави и от който ще загинат милиони хора. Жената многократно е отбелязвала, че учени от Русия ще измислят лек за ужасната болест.

Освен това врачката предсказала и природни бедствия, които ще донесат огромни щети на цялото население на планетата. Сред тях са пожари в цяла Америка, които ще принудят хората да бягат, наводнения в много щати, глад. Говори и за ужасно изригване на вулкана Йелоустоун, което ще потопи целия свят в мрак. 

Изригване на вулкан
Изригване на вулкан

Следващите ѝ пророчества звучат не по-малко стряскащо - глобално затопляне, в резултат на което Финландия, Швеция, Норвегия, Дания могат да потънат под водата, както и изригване на вулкана Етна в Италия. „Хората ще трябва да бягат, накъдето им видят очите“, вещае ясновидката, визирайки природните катаклизми.

Верица Обренович предрича още, че конфликтът в Украйна, на чиято страна ще бъде Западът, е неизбежен. Но в тази решителна битка за целия свят, по думите ѝ, Русия ще спечели и ще стане новият световен лидер заедно с Индия и Китай.

Украйна и Русия
Украйна и Русия