Автор
Антония Михайлова

Интригата се заплита: Майката на украинката, която спечели Мис Варна, е българка (снимки и видео)

След като хейтъри атакуваха украинката, спечелила титлата "Мис Варна", заради това, че била чужденка и нямала право да участва в български конкурс, излезе нова изненадваща новина около красавицата. 

Оказва се, че Елизабет Кравец не е украинка, избягала у нас от войната, а че живее в страната от малка. Баща ѝ е украинец, а майка ѝ е българка. 

Чаровната брюнетка, която скоро ще навърши 18 години, е родена в Израел, но е израстнала в България и е българска гражданка. 

Освен това българските документи на момичето ѝ дават пълното право на участие както в този конкурс, така и в "Мис България". 

"Може ли при толкова красиви български момичета да изберат този украински "крокодил" за Мис Варна", "Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо, на хранилка от държавния бюджет, биват допуснати да участват",  гласят част от злостните коментари, които избухнаха вчера във Фейсбук по адрес на Кравец.

Хубавото е, че положителните коментари далеч не са по-малко от негативните. Сред тях се намират и такива, които предричат или искрено пожелават на красавицата короната на "Мис България".