Автор
Ева Григорова

Джулиана Гани подкара вертолет, лети над Искърското дефиле

Мис Силикон Джулиана Гани и нейният партньор Теодор Гецов се радват на експериментирането с новаторски идеи. Възползвайки се от професията на съпруга си, който е полицай, Гани допълнително зарежда адреналин във вените си.

Това лято тя се престраши да изпробва редица страховити спортове, покачващи адреналина в кръвта - включително каране на джет и лодка. Сега пък изненадва своите фенове, качвайки се на борда на малък хеликоптер.

View post on Instagram
 

"Изключително вълнуващо. Разглеждам възможността да следвам курс за обучение на пилоти", сподели въодушевената Джулиана след полета.

Джулката разкри, че полетът е започнал още преди изгрева на слънцето, около 5 часа сутринта. Разбира се, подробно ѝ били обяснени нюансите на преживяването и основните правила за спазване, след което, в присъствието на инструктор, тя сама вдигнала вертолета.

View post on Instagram
 

Дължината на полета бил около 15-20 минути, но изпълнен с емоции. Височината е била между 1500 и 2000 метра. От тази височина тя можела да се наслади на великолепния изглед към Искърското дефиле. Малкият вертолет излетял от село Кумарица, а Гани не изпитала никакъв страх от преживяното.