Автор
Ева Григорова

За да не пострадате: Какво да направите, ако той иска ваши еротични снимки

Напоследък стана модерно двама влюбени да си изпращат съобщения и снимки, които съдържат сексуално съдържание.

Само че подобна кореспонденция никак не е толкова безобидна, колкото изглежда. Ако мъжът, с когото си комуникирате, започне да настоява да му изпращате редовно ваши еротични снимки е добре първо да се вслушате в съветите на експертите.



На първо място е добре да се запитате дали наистина имате доверие на този човек

Замислете се кой е този човек, който ви кара да правите подобни неща. Дали е ваш любим, или е някой нов познат, с когото не сте имали дълги взаимоотношения. Ако е вторият случай, то вие сте в опасност, защото такъв човек може лесно да започне да ви изнудва. Дори и връзката ви да е по-дълга, не е гаранция, че при раздяла той няма да започне да използва вашите снимки срещу вашата воля. Всичко, което се праща онлайн остава в мрежата за дълго време, запомнете това.



Ако изпращате ваши снимки по собствено желание, трябва да имате предвид някои особености

Изглежда просто - интересен мъж ви моли, да му изпратите провокативна снимка, а вие се съгласявате. Обикновено се случва така, че жената абсолютно не приема подобни "забавления". Когато са във връзка се страхува, че отказвайки да изпратят подобно съдържание, мъжът ще се обиди или дори ще откаже да подържат контакт. Необходимо е да се правят отстъпки, смятат специалисти. В този случай обаче няма да изпитате никакво вълнение, а само отвращение от себе си. Ако не искате да публикувате подобно съдържание дори в личната кореспонденция, кажете на мъжа за това директно, без да го обиждате.



Замислете се защо му трябват подобни ваши фотоси

Не е нужно да мислите дълго - лесно е да се досетите за какъв вид стимулация е необходима вашата снимка. "Секстингът" (вид виртуално общуване, което включва изпращане на снимки, видеоклипове и съобщения със сексуален характер) може да ви спаси при връзка от голямо разстояние, или когато по някаква причина не можете да бъдете интимни с мъжа си. Ако изпращате на мъж снимки с надеждата, че те ще предизвикат нежни чувства към вас, това значи, че той се нуждае от такива снимки за чисто физическо удовлетворение.



Четете още: Наистина го мислят: Мъжете са откровени, когато ви казват тези думи