Автор
Кристина Кирова

Сексът след брака е мираж: Роби Уилямс и жена му се гордеят, че са щастливи и без интимни отношения

Роби Уилямс и съпругата му, Аида Фийлд, признаха, че сексът не е редовно занимание в отношенията им. И всъщност са много щастливи, макар и либидото им да не е същото, каквото е било преди да сключат брак.

49-годишният певец споделя, че липсата на секс се дължи най-вече на факта, че е прекратил инжекциите с тестостерон, тъй като те влошавали психическото му състояние. В последното си интервю двойката повдига завесата на интимния си живот, като подчертава, че нито Роби, нито Аида страда от факта, че интимните им контакти намаляват с времето. И двамата били "на една и съща страница" по отношение на либидото.

"Всеки знае, че няма секс след брака. Просто така се случва. Да, когато взимах тестостерон, сексът беше страхотен, правехме го постоянно, бяхме ненаситни. Признвам си, че понякога ми липсва този период. Сега има моменти, в които Аида идва при мен и ми казва: "Роби, трябва да правим секс". А аз просто искам да си седя на дивана и да си хапвам. Но опитваме да бъдем интимни по-често. Сексът е много важна част от любовта.", откровен е Уилямс.

Аида потвърди, че за нея страстните моменти в леглото също са много важни, но макар и между двамата това да се случва рядко, са наистина щастливи, защото всеки път е хубаво и заради безкрайната любов, която изпитват помежду си.

Четете още: Принцът без цел и посока, или какво прави Хари по цял ден?