Автор
Весела Георгиева

Дрю Баримор на 48, а въобще не ѝ личат

Дрю Баримор навърши 48 години и сподели в Инстаграм клипче, събрало серия от нейни снимки - от детските години досега.

View post on Instagram
 

Актрисата винаги е знаела как да печели симпатии и почитатели с естествено поведение и без излишна претенциозност. Тя не е почитател на пластичните интервенции, не е почитател на диетите и никога не е държала да изглежда като анорексичка.

View post on Instagram
 

Просто иска да е щастлива. И явно го постига.

„Има нещо много освобождаващо в това да спреш да се преструваш. Да отправиш към себе си предизвикателството да се изложиш. Да рискуваш“, казва Баримор. „Не преследвам слава, успех, пари, власт. Просто искам да имам хубава работа и добри приятели. Това са важните неща в живота“, казва Дрю.

View post on Instagram
 

Дрю е родена на 22 февруари 1975 година в Кълвър Сити, щата Калифорния, САЩ. Дъщеря е на известното семейство филмови актьори, но детството ѝ е белязано от много пороци. Започва да пуши цигари на 9 години, да употребява алкохол на 11, марихуана на 12 и кокаин на 13. На 14-годишна възраст прави опит за самоубийство, като си прерязва вените на ръката с кухненски нож. Едва 15-годишна тя пише автобиография Little Girl Lost.

Но въпреки всичко тя успява да се справи. От 2004 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

View post on Instagram
 

Остава в сърцата ни с ролите си в „Ангелите на Чарли“, „Самопризнанията на един опасен ум“, „50 първи срещи“, „Той не си пада по теб“ и много други филми. И не само.