Каква гледка! 75-годишната Доли Партън снима корица за Playboy

Любимката на поколения кънтри меломани - Доли Партън, винаги е намирала оригинални прийоми да провокира интереса към себе си.

Неуморимата певица, която на 19 януари ще чукне 75-годишен житейски опит, е замислила особено игрив и очарователен начин да отбележи предстоящия си юбилей. Кънтри легендата ще се появи за последен път на корицата на Playboy, издаде самата тя в интервю за BBC Radio5.

View post on Instagram
 


„О, да, може и да го направя. Ако направим снимките с вкус и от редакцията искат да позирам за списанието, с готовност бих се съгласила. Вярвам, че ще се получи чудесно интервю вътре. Възможно е да се случи, вече сме го обсъждали“, загатна Партън.

Доли е позирала вече веднъж за корицата на емблематичното мъжко списание през 1978 г., а снимката ѝ с костюм със заешка опашка и ушички се превърна в един от най-знаковите на медията.

View post on Instagram
 


През март тази година, в интервю за 60 Minutes Australia, тя също намекна за възможността отново да застане пред фотообектива на списанието.

„Далеч съм от мисълта за пенсиониране. Защо пък да не облека същия костюм със заешката муцунка. Определено ще ми стане, гърдите ми са си същите, никъде не са отишли“, пошегува се Партън с неподражаемото си и закачливо чувство за хумор.

View post on Instagram
 

Четете още: Деми Мур на 57 и по бельо сложи в джоба си Бела Хадид (Снимки и видео)