Меган Фокс, която наскоро се раздели с със своя колега Брайън Остин Грийн, е у нас за снимки на нов филм. Холивудската красавица е част от хорър филма Till Death, които в момента се снима в студията на „Ню Бояна филм“. Преди дни Меган участва в лайв видео от хотелската си стая в България с духовния водач на холивудските звезди Митра Джалили.

Гуруто и актрисата проведоха половинчасов онлайн разговор, в който се включиха с коментари и емотикони над 7000 души. Двете си поговориха за депресията и безпокойството, а Митра даде някои конкретни техники, които човек може да използва. Като например едноминутно дишане. Поемате дъх за 4 секунди и след това издишате през устата или носа, след това вдишвате за 8 секунди и накрая за 12. Когато човек прави тази практика в продължение на около минута започва да произвежда серотонин, който успокоява цялостно организма.

Меган сподели, че наскоро именно някои от тези техники й помогнали да премине през тежък снимачен ден с много известен режисьор и филмов актьор, чиито имена не назова.

View post on Instagram
 


Припомняме, че звездата от „Трансформърс“ ще прекара на родна земя 4 седмици, като се очаква, че по някое време у нас може да кацне и новото й гадже - рапърът Machine Gun Kelly. Като пристигна у нас, Фокс си публикува снимка с любимия. Поради тежкия снимачен процес, обаче, Меган няма много време за социалните мрежи. „Не може да си онлайн в социалните платформи непрекъснато, да проверяваш непрекъснато своите коментари и лайкове. Трябва да се довериш на това, което правиш, и да продължиш напред“, сподели в свое интервю наскоро красавицата, вероятно провокирана от сеансите със своето гуру.

View post on Instagram