Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Мързелив ден за Телците. Везни, без компромиси в любовта!

Овен – Хубаво е да прекарате повече време с децата, да поговорите с тях, да отидете на разходка или в парка. И помислете с какво ще заинтересувате любимия човек – кино или вечеря в ресторант, вие решавате.

Телец – Днес ще се почувствате малко мързеливи и сънливи. Не провеждайте излишни разговори, избягвайте споровете. Ако успеете да прекарате деня сред природата, ще съберете достатъчно енергия.

Близнаци – Не е нужно да планирате всичко предварително. Изготвянето на планове днес ще бъде уморително и трудно, затова се опитайте да прекарате деня спонтанно. Ще видите, че ще бъдете много по-щастливи. И по пътя ще срещнете нови приятели.

Рак – Този период принадлежи на вас и само на вас. Погрижете се за себе си, абстрахирайки се от суматохата на външния свят. Може да осъзнаете, че сте надраснали приятелите си, че вече нямате същите гледни точки и че е време да се запознаете с нови хора.


Лъв – Внимавайте да не бъдете агресивни с другите, без да забележите. Важно е да знаете къде са вашите граници. Мирен и спокоен период следва в областта на любовта. Възможно е да срещнете човек, който буди романтични чувства.

Дева – Добре е да прекарате повече време със семейството и хората, които обичате, тъй като това ще ви зареди с приятни емоции. Подходящо е също да обсъждате съвместни планове с близките за близкото бъдеще.

Везни – Знаете точно как да получите това, което искате, а очарованието ще бъде вашето основно оръжие. В полето на любовта сте по-толерантни и приятелски настроени. Не приемате обаче никакви компромиси.

Скорпион – Препоръчително е да прекарате деня в пълно спокойствие. Ако има негативно настроени хора близо до вас, ще изпитате раздразнителност и фрустрация. Не позволявайте на изискванията на другите да ви натоварват, имате нужда от време за себе си.

Стрелец – Това е добър ден за зареждане на батериите със семейството. Емоциите ви са стабилни. Що се отнася до финансите, внимавайте да не изпаднете на минус поради импулсивни покупки.

Козирог – Денят трябва да се прекара в максимален мир и за предпочитане в уединение. Първата му половина ще бъде летаргична, раздразнителна, може да изпитате слабост и главоболие. Така организмът ви сигнализира, че е необходима почивка.

Водолей – Ако някой ви е наранил в миналото, простете му, след което ги изтрийте от паметта си. Най-доброто тепърва предстои и трябва да освободите място, за да го получите. Оставете миналото зад себе си.

Риби – Денят е добър за домакински дела, пазаруване, приготвяне на вкусна домашна храна. Семейната атмосфера обещава да бъде спокойна, близките хора ще се държат добре. В късния следобед може да почувствате умора, така че лягайте рано, за да се наспите добре.