Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви приятна изненада. Козирози, време е за флирт!

Овен – Ще имате положително отношение, което ще ви позволи да се насладите на малките неща в живота. Този уикенд ще се възползвате максимално от всеки релаксиращ момент, в който трябва да се изключите от всичко.

Телец – Днес ще се сблъскате с много предизвикателства, преди да приключите деня мирно и спокойно. Нещата може да не вървят както сте ги планирали или мислили, но това няма да ви обезкуражи. Ще се убедите, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Близнаци – Този уикенд може да бъде натоварен и може да се наложи да приемете ангажименти, които не са изцяло по ваш вкус. Но също така можете да се насладите на релаксиращи моменти, които ще ви помогнат да заредите батериите.

Рак – Време за избор. Бъдете по-смели и решителни в начинанията си. Ако искате да получите нещо (на работа, в любовта, у дома…), активирайте се и го направете сами. Не чакайте да ви се сервира на поднос.


Лъв – Със Слънцето във вашия знак късметът е ваш съюзник и съдбата може да ви изненада по много приятен начин. Повярвайте в способността си да стигнете там, където искате. В любовта ви очаква хармония.

Дева – Ще бъдете настойчиви в това, което искате, но с известна доза гъвкавост. Можете да забележите неща, на които не сте обръщали внимание преди. Любовта може да почука на вратата ви по неочакван начин.

Везни – Не се тревожете твърде много за неща, които са извън силите ви, за да промените. Живейте за момента и използвайте шансовете максимално. Всеки пропуснат момент не се връща повече.

Скорпион – Вие изцяло сте фокусирани върху задачите си. Не сте човек, който започва нещата и ги оставя на половината. Когато правите нещо, го правите докрай. Следвайте инстинктите си и няма да сбъркате.

Стрелец – Използвайте разумно времето и енергията си, независимо какво правите. Забравете за празните чатове и безцелните дейности, бъдете максимално продуктивни. Завършете работната си седмица като шампиони.

Козирог – Работихте усилено през цялата седмица, вече е време за почивка. Сведете до минимум работните и домашните задължения днес и включете времето за релакс в графика си. Вербалният флирт ще бъде също толкова важен, колкото и физическият флирт.

Водолей – Денят е благоприятен за започване на нови дела. Успех в работата и бизнеса е напълно възможен. Интуицията ви е силна, имате фин усет към ситуацията, знаете точно как най-добре да действате. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

Риби – Отделете време за себе си и не се опитвайте да правите няколко неща наведнъж, защото по този начин само ще се изтощите. През уикенда ще се насладите на приятни моменти със семейството си.