Огладняхме! Дейвид Бекъм с ново амплоа - ще води кулинарно шоу

Дейвид Бекъм влиза в нова роля. Футболната звезда поема руля в посока телевизионната индустрия.

Явно по време на самоизолацията в имението си Котсуолд, съпругът на Виктория Бекъм е имал достатъчно време да обмисли професионалните си планове за бъдещето.

View post on Instagram
 

А това означава само едно - че ще видим Дейвид в една от стихиите му, в които обича често да се изявява, но вкъщи - готвенето. Този път обаче звездата на Манчестър Юнайтед ще демонстрира пред цял свят изумителните си кулинарни умения в свое собствено шоу. Според информация на британските медии в момента той води преговори с BBC и Netflix, като скоро ще обяви къде смята да реализира продукцията.

View post on Instagram
 


За осъществяването на проекта ще му помогне екипът на частното Studio 99. А за тези, които не знаят, да - Дейвид Бекъм е същинска фурия в кухнята и е мъж, който обожава да готви за семейството си.

Ах, няма да крием - огладняхме рязко!

Изпод ръцете му излизат уникални шедьоври, чийто вкус си заслужава да бъде усетен и извън границите на неговия дом. За тях и всичките си любими ястия Бекъм ще разкаже с удоволствие от малкия екран.

Говори се, също така, че за развитието на кулинарните си способности, Бекъм е вземал уроци от един от най-известните и забележителни шеф готвачи – Гордън Рамзи.

View post on Instagram
 


Според таблоидите телевизионното шоу на Бекъм е част от плановете на звездното семейство за придобиване на повече приходи. Не е тайна, че бизнесът на Виктория и Дейвид претърпя финансов крах по време на пандемията.

View post on Instagram
 

Четете още: Виктория Бекъм: От момиче с наднормено тегло до изящна дизайнерка