Автор
Woman.bg

Емилия ще ви разплаче - ето я песента за починалия Феди (Видео)

Певицата Емилия създаде песен, която посвети на починалия Феди - синът на приятеля й Жорж Башур.

19-годишното момче пътува заедно с певицата и баща си, когато се случи страшният инцидент на пътя в средата на май. Феди, който е шофирал автомобила тогава, попаднал в аквапланинг. Това доведе до инцидент на пътя, който сложи край на живота на младото момче.

Баладата е озаглавена "Завинаги". Ето, какво написа певицата в личния си профил във Фейсбук:

''Чувствам,че трябва да напиша тези няколко изречения и да благодаря първо на мъжа до мен - най-силният човек,който познавам и се възхищавам!На цялото семейство на Федка,че дадоха съгласието си за тази песен!На моят толкова близък човек Светльо - за всичко,което прави за мен,на Мариета Ангелова - за прекрасния текст,на Даниел Ганев - за разкъсващия аранжимент на Ники Скерлев,че засне това,което искахме,на момчетата,които бяха около нас и помагаха за всичко по време на снимките,на Тони,Цецо и Момчил за безупречния ми външен вид и на всички от Пайнер и Планета,които винаги са зад мен ! За мен тази песен е повече от специална и беше тежко докато работихме по нея…….И винаги ще бъде част от моя действителен живот!Знам,че има много хора,които имат същата съдба и дано слушайки тази песен,сълзите омекотят болката им.Докато имаме сълзи в очите,все още сме хора и все още имаме сърца''.

Терен за снимките е любимото място на Феди - ловно стопанство, на което се предполага, че е пламнала и искрата между Емилия и Жорж Башур.