Светлана Василева и Християн Гущеров вече официално са семейство, пише в. "България днес".

Двамата ще празнуват с роднини и приятели на пищна церемония в София. Оказва се обаче, че още миналата седмица те са сключили граждански брак. Красавицата вече се подвизава и с фамилията на любимия си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Влюбената двойка е подписала в ритуален дом в столицата, за да не се занимава с такива подробности в най-щастливия ден от живота си. На събитието са присъствали единствено кумовете на младоженците Милена и Николай, като дори роднините на младото семейство не са били до тях в ритуалната зала.

След церемонията четиримата са отишли в столично заведение, където са отпразнували щастливото събитие, разкриват още от изданието.

Бляскаво обаче ще бъде официалното празненство, което ще се проведе на 12 юли отново в София. Като поводът тогава ще е двоен, защото Християн Гущеров ще отбележи и рождения си ден. Вече текат и залози колко ще струва булчинската рокля на блондинката.

Поканите са украсени със златисти орнаменти и изглеждат много луксозно. Тяхната визия бе разкрита от плеймейтката Моника Валериева, която ще присъства на сватбеното тържество. Преди време тя беше в лоши отношения със Светлана, но явно към днешна дата са заровили томахавката и отново са дружки.

"Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай!", се чете върху поканата на бъдещите младоженци.

Припомняме ви, че за Гущеров това ще е втори брак. Той мина под венчилото с фолк певицата Мария. За Светлана обаче ще е първи.