Автор
Woman.bg

Ето къде ще прекара лятото кралското семейство

Мислите, че кралските особи почиват на скъпи летни дестинации, които вероятно никой друг не би могъл да си позволи? Всъщност, не. Те могат да си позволят да отидат на всяко кътче от планетата и да се глезят с какви ли не екстри, но истината, че те често избират същите места, които и ние, простосмъртните. Обикновено те се отдават на дълги горещи дни в елитни курорти, намиращи се на Стария континент. Сред любимите им дестинации са Гърция и Испания. Разбира се, вероятно няма да видите Хари или Меган на шезлонга до вас, тъй като те отсядат на наистина луксозни места, но дестинацията не е непосилна за повечето от нас.

Ето къде ще почиват представителите от най-известната кралска фамилия в света:

Кралица Елизабет II и принц Филип

Всяка година кралицата е вярна на любимата си лятна дестинация – Хайланд, Шотландия, където отсяда в замъка Балморал. Често и други членове от семейството идват да я посетят по време на престоя й там с принц Филип. Между другото, през останалата част от годината замъкът е отворен за посетители и за резервации.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Анмър Хол е провинциалният дом на Уилям и Кейт и се намира в Норфолк, където обожават да прекарват летните ваканции. Мястото е просторно и позволява на принц Джордж и принцеса Шарлот да тичат, да си играят и да имат безгрижни летни дни. Предишни години кралската двойка бе забелязана и в Биариц, Франция.

Принц Хари и Меган Маркъл

Това лято със сигурност ще бъде много вълнуващо за Меган и Хари, тъй като това ще е първото им море, откакто се ожениха. Освен това, херцогинята на Съсекс празнува рождения си ден в разгара на сезона, на 4-и август, което със сигурност ще бъде голямо събитие. Вероятно двамата също ще прекарат почивните си дни в замъка Балморал в Хайланд, а през останалото време ги очакват много служебни пътувания на територията на Дъблин, Нова Зеландия и Австралия.

Принц Чарлз и Камила

Принц Чарлз и любимата му Камила са забелязвани на о-в Корфу през минали години. Според източници те обичат да отсядат в една от най-елитните вили там, която е отдалечена от града,а наоколо има уникални природни гледки.

Принцеса Юджийн и принцеса Беатрис

Те са купонджийките на кралското семейство и винаги избират горещи дестинации, на които има шумни партита. Сред любимите им места са Ибиса и Сотогранде. Юджийн и Беатрис също така обичат да посещават и кралицата в замъка Балморал, да не забравяме и най-големите партита в Лондон, на които те задължително присъстват.

Четете още: Коя е най-хубава по бански?