Когато станеш кралска снаха, нямаш право на грешка по отношение на стила и всяка подробност от външността ти незабавно се превръща в тема за разискване в медийното пространство. Точно това се случва и с Меган Маркъл от известно време насам. Още преди да стане официално част от британската кралска фамилия, тя бе обект на възхищение и критика и всеки неин моден избор беше обстойно коментиран. След сватбата тенденцията продължава, а днес на фокус са обувките на херцогинята.

Забелязали ли сте, че те винаги са номер или два по-големи от нейния? Ако не сте, погледнете:



Едва ли тази на пръв поглед малка подробност може да ви убегне. Е, оказа се, че за това си има причина, и не, не е, защото Меган има твърде малък крак. Модният експерт Хариет Дейви сподели пред „The Sun”, че херцогинята на Съсекс съвсем не е първата знаменитост, която залага на този трик, а обяснението е напълно логично. Много дами в шоубизнеса носят по-големи обувки на червения килим, за да избегнат подуването на краката, което води до деформации и мехури.

„Трикът, който Меган използва при по-дълги мероприятия, е да носи обувки, които са с един или два номера по-големи, като пред пръстите слага памук. По този начин няма опасност обувката да падне от крака“, разкрива Хариет.

Четете още: Ама пука ли й на Мелания изобщо?