За никого не е тайна любовта на херцогинята на Кеймбридж към изящните и скъпо струващи творения на Александър Маккуин.

В последно време обаче Кейт толкова често носи тоалети на испанския бранд за конфекция Zara, че започваме да се чудим дали не е станала рекламно лице на марката.

Да оставим шегата настрана, но Катрин наистина изумително често подбира облекла от Zara и то не само за ежедневието си, но и за събития, свързани с кралските й задължения.

Преди седмица, когато заедно с принц Джордж и принцеса Шарлот подкрепяше Уилям по време на поло мач, Кейт отново бе с произведение на Zara, а именно памучна синя рокля с миди дължина за 88 лева.

View post on Instagram
 


Отново синя рокля от Zara и за радост на данъкоплатците отново на тази цена Кейт бе подбрала в края на май, когато заедно с принц Уилям и децата посети Норфолк за отдих сред природата.



Кейт е почитател не само на летните тоалети, дело на испанския моден гигант, но и на палтата на марката. Това бе красноречиво засвидетелствано от херцогинята през зимните месеци, когато тя на няколко пъти заложи на връхни дрехи от Zara. Едната на стойност 200 лева, а другата – красива черна пелерина на цена от 212 лева.



Няма как да не отбележим, че Катрин залага на конфекция не само в ежедневието си, но и за официални събития. На първата си официална изява след сватбата си с Уилям Кейт носеше синя рокля Zara за 110 лева, на честване по случай рождения ден на кралицата през 2016-а пък бе с червено палто Zara отново за 110 лева.



Мнозина бяха силно впечатлени от факта, че за сватбата на сестра си Пипа Кейт отново бе заложила на тоалет от Zara. Той представляваше дълга флорална рокля, отново на цена от само 88 лева.

Решението на Катрин да подбере тоалет на толкова скромна сума за венчавката на Пипа не е случайно, смятат репортери от Острова. Според тях Кейт е облякла подобен тоалет, за да не засенчва по-малката си сестра в най-важния за нея ден и да не привлича допълнително внимание към себе си.

"Любовта на Кейт към конфекцията не е стратегическо решение, целящо да се хареса на данъкоплатците, или реверанс към сестра й, а е доказателство, че макар и херцогиня тя е скромно и земно момиче", категоричен е звездният стилист Рошел Уайт.



Любопитно е, че Кейт е почитател не само на Zara, но и на достъпни марки като H&M, TopShop и ASOS, които с лекота комбинира с дизайнерски творения.

Такъв например бе случаят, когато комбинира колие от Zara за 45 лева с рокля висша мода от Roland Mouret. С дрехи на цени, достъпни за всяка средностатистическа жена, Кейт облича не само себе си, но и децата си.

За една от първите официални фотосесии на принцеса Шарлот Катрин бе подбрала рокличка за 46 лева и жилетка от кашмир за 100 лева. И двете дело на испанския бранд m&h.