И докато някои звезди публикуват снимка след снимка в социалните мрежи от плажа, показващи стегнати тела и бронзов загар, то други избягват всячески такива ,,изяви'' и се притесняват да не ги щракнат папараците, когато са по бански. Особено внимателни са членовете от кралското семейство на Великобритания, които знаят, че, ако такива фотоси попаднат в пресата - скандалът е почти неминуем.

Независимо от това упоритите фотографи все успяват да хванат звездите и то в момент, когато са на плажа или събират тен на яхта.

Ето няколко кадъра на принцеса Даяна, Кейт Мидълтън и Меган Маркал по бански.

Тук покойната Лейди Ди е на 31 години. Снимките са от януари 1993 година по време на почивка в Сейнт Китс и Невис. Въпреки че по това време принцесата вече има две деца, тя може да се похвали с красива женска фигура.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, се слави с много хубаво тяло. Тя спазва хранителен режим и се стреми да води здравословен начин на живот. Но и нея папараци успяха да я изловят по бански.

View post on Instagram
 

Подобно на съпругата на принц Уилям Меган Маркъл също се придържа към здравословен начин на живот. Отделя много време за джогинг и йога. Херцогинята на Съсекс дори има твърде слаба фигура.

View post on Instagram
 

А вие коя от трите дами по бански харесвате най-много - Даяна, Кейт или Меган?